Η εταιρεία μας, είναι εξειδικευμένη στην ενοικίαση και υποστήριξη των φουσκωτών σκαφών και των μηχανών θαλάσσης

Είμαστε μια εταιρεία με πολυετή πείρα πάνω στη θάλασσα. και πρωτοπόροι στις ενοικιάσεις φουσκωτών σκαφών.

Σκεφτόμενοι, λοιπόν πώς θα μπορούσαμε να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας, έχουμε παράγει μια ποσότητα φουσκωτών σκαφών τα οποία είναι προσαρμοσμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν οι επιβάτες ένα άνετο ταξίδι. Το όριο των επιβατών είναι από 5 μέχρι 8 άτομα ανάλογα με το μέγεθος του σκάφους.

Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι hapylon neoprene του γαλλικού οίκου Penell Flipo 1670 DTX, ψυχρής κόλλησης και η μηχανές είναι εξωλέμβιοι κινητήρες από 40 hp,225 hp έως 250 hp.

Τα σκάφη και οι μηχανές είναι καινούργια και ελέγχονται με πλήρες service από τους τεχνικούς μας πριν από κάθε παράδοση.

Σημείωση :Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν μηχανικές η άλλες ζημιές που θα προκληθούν από υπαιτιότητα δική σας στο σκάφος κατά την διάρκεια του ναύλου.

Στις τιμές περιλαμβάνονται: Ασφάλεια, GPS, ντεπόζιτο νερού με ντουζιέρα, ηλεκτρικό εργάτη για άγκυρα, ψυγείο πάγου, όλα τα σωστικά, κατά την ελληνική νομοθεσία και η παράδοση και παραλαβή (H παράδοση και παραλαβή γίνετε:ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΟΝΟ στη γλίστρα της Γλυφάδας η στο Λιμάνι του Πειραιά σε τρέιλερ)

Έξτρα χρεώνονται: H παράδοση και η παραλαβή του σκάφους εκτός Αθηνών, υπάρχει επιβάρυνση σε καύσιμα και ανθρώπινο δυναμικό. Σε Περίπτωση που το σκάφος παραδοθεί σε διαφορετικό μέρος από αυτό που έχει συμφωνηθεί, το κόστος μεταφοράς θα αφαιρείται από την εγγύηση

Δεν περιλαμβάνονται: Φ.Π.Α, Καύσιμα.

Κατόπιν συμφωνίας αν θέλετε σας παρέχονται οι πιο κάτω υπηρεσίες:

 1. Η παράδοση του σκάφους σε λιμάνι της Ελλάδος που επιθυμεί ο πελάτης.
 2. Διαθέτουμε skipper σε περίπτωση που ο πελάτης δεν έχει προσόντα για την οδήγηση ενός ταχύπλοου σκάφους (σχετική άδεια οδήγησης απαιτείται από την ελληνική νομοθεσία), καθ ‘όλη τη διάρκεια των διακοπών του.
 3. Την παραλαβή και την επιστροφή των πελατών από και προς το Αεροδρόμιο Αθηνών
Ασφάλεια:

Όλα τα σκάφη μας καλύπτονται από ασφάλεια Αστικής Ευθύνης προς τρίτους βάσει του Ελληνικού Νόμου 2743/99 με τα παρακάτω ανώτατα όρια ανά ατύχημα.

 • Θάνατος / σωματικές βλάβες μέχρι 50.000 € ανα πρόσωπο και μέχρι 500.000 € ανα συμβάν
 • Υλικές ζημιές τρίτων μέχρι 150.000 €
 • Θαλάσσια ρύπανση 150.000 €

Η ασφάλεια δεν καλύπτει τυχών ατυχήματα που θα προκληθούν στους επιβαίνοντες του σκάφους ως και απώλεια προσωπικών αντικειμένων,

Εγγύηση :

Σαν ναυλωτές έχετε την υποχρέωση να προκαταβάλετε ως εγγύηση για τυχόν ζημιές το ποσόν των 2.500,00€ (είτε σε μετρητά, είτε μέσω πιστωτικής κάρτας) Το οποίο θα επιστραφεί με την παράδοση του σκάφους, καθώς επίσης να παραδίδετε το σκάφος γεμάτο με καύσιμα. Σε περίπτωση το σκάφος δεν παραδοθεί με καύσιμα αφαιρείτε το αντίστοιχο ποσό από την εγγύηση.

Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΟΡΙΖΕΙ ΟΤΙ:

Σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό Λιμένων (Γ.Κ.Λ.) αριθ. 38 που ρυθμίζει την εκμίσθωση μηχανοκίνητων λέμβων και ταχύπλοων μικρών σκαφών:

 • Κάθε σκάφος που εκμισθώνεται πρέπει η άδειά εκτέλεσης πλόων να είναι (χρώματος μπλε και όχι πράσινου που φέρουν τα ερασιτεχνικά) και να γράφει ότι είναι επαγγελματικό.
 • Στην άδεια του εκμισθούμενου σκάφους πρέπει να γίνεται ειδική μνεία του προορισμού του με την καταχώριση με ερυθρά μελάνη της φράσης «ΕΚΜΙΣΘΟΥΜΕΝΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Αριθ. 38 ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΙΜΕΝΑ».

Οι παραβάτες τιμωρούνται με πρόστιμο το ύψος του οποίου φθάνει τις σαράντα χιλιάδες (40.000,00) € !!!

Ο εκμισθωτής πρέπει να παραδίδει με την εκμίσθωση σε κάθε μισθωτή:

 1. Την πρωτότυπη άδεια εκτέλεσης πλόων του εκμισθωμένου σκάφους,
 2. Αντίγραφο του ασφαλιστηρίου συμβολαίου,
 3. Επικυρωμένο αντίγραφο της άδειας εκμίσθωσης,
 4. Αντίτυπα των Γενικών Κανονισμών Λιμένων (Γ.Κ.Λ.) αριθ. 20, 23 που ρυθμίζουν την κίνηση και κυκλοφορία των μηχανοκίνητων λέμβων και των ταχύπλοων σκαφών καθώς και του Γ.Κ.Λ. αριθ. 38.

Σημείωση :

Για τις ανάγκες συμπλήρωσης του Ιδιωτικού Συμφωνητικού ενοικίασης φουσκωτού σκάφους. παρακαλώ να μας αποστείλετε τα πλήρη στοιχεία σας όπως, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, αριθμό αδείας πλοήγησης, αριθμό πιστωτικής κάρτας. Σας υπενθυμίζουμε ότι κατά την διάρκεια ναύλωσης θα πρέπει να φέρετε επί του σκάφους την άδεια εκτέλεσης πλόων και ικανότητας χειριστή που θα επιδεικνύετε στις Λιμενικές Αρχές σε περίπτωση που σας ζητηθεί.

Για να ολοκληρωθεί η κράτηση ενός σκάφους οφείλετε να προκαταβάλλεται το 30% επι του συνολικού ποσού του ναύλου.

Το υπόλοιπο 70% εξοφλείται 3-5 ημέρες πριν παραλάβετε το σκάφος.

Κράτηση η οποία ακυρώνεται 25 ημέρες πριν το ναύλο επιστρέφεται το 60% της προκαταβολής

Κράτηση η οποία ακυρώνεται 15 ημέρες πριν το ναύλο επιστρέφεται το 30% της προκαταβολής

Κράτηση η οποία ακυρώνεται 5 ημέρες πριν το ναύλο δεν επιστρέφεται η προκαταβολή

Για κάθε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα. 210 4834574 Fax: 210 4811 169 Κινητό τηλ 6947779992

Η στείλτε μας e mail: info@rentarib.gr
Για κλεισίματα ναύλων: vagelis@rentaboat.gr

Παρακαλώ να λάβετε υπόψιν σας ότι πρέπει πρώτα να διαβάσετε και έπειτα να υπογράψετε το Ιδιωτικό συμφωνητικό πριν παραλάβετε το σκάφος

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ (Π.Χ ΕΑΝ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ Π.Γ.Ε) κ.α